Hola! Mijn naam is Anna Peters, ben 26 jaar oud en woon in een dorp bij ‘s-Hertogenbosch. Op dit moment werk ik als grafisch vormgever bij een Nederlandse groothandel. Daar werk ik aan verschillende projecten zoals: verpakkingsdesign, het ontwerp van de kerstpakkettenbrochure en de opmaak van personeelsmagazine sliM (verschijnt maandelijks).

Juli 2013 ben ik afgestudeerd als Food Designer. Het laatste studiejaar heb ik mij gespecialiseerd in de richting Packaging Design. Deze studie heeft mij veel dingen geleerd op verschillende vlakken, denk maar aan marketing, communicatie, food styling, fotografie, consumentengedrag, verpakkingsontwerp en vormgeving.

Mijn grootste hobby is dans, op dit moment dans ik vier keer per week. Daarnaast houd ik van cruisen, shoppen, fotografie, design, zon, Spanje/Engeland en schrijven. Zo blog ik al een aantal jaar over uiteenlopende onderwerpen, van fashion tot reizen en van beauty tot food. Zo af en toe schrijf ik een advertorial of review ik producten voor bedrijven.