Tijdens mijn studentenperiode heb ik mijzelf ontwikkeld door te werken in de disciplines die ik leuk vond. Ik heb een aantal bruiloften gefotografeerd. Daarnaast was mijn blog een platform waar ik mijn passies in kwijt kon: schrijven, fotograferen en ontwerpen. Door de reisverhalen op mijn website ben ik terecht gekomen bij De Telegraaf. Er is twee keer een artikel geplaatst in de zaterdageditie over mijn reisbestemmingen. Ook heb ik aan andere projecten gewerkt: het ontwikkelen van een kruidenverpakking voor Saborpuro, presenteren van een nieuw concept voor Sisterna en ontwerpen van nieuwe vleesverpakkingen voor een Bedrijfsopdracht van HAS Kennistransfer.
Al mijn concepten zijn verwerkt in boekjes. Daardoor heb ik de verschillende programma’s van Adobe snel geleerd (InDesign, Photoshop & Illustrator). Stage buitenland: In Málaga liep ik stage bij een tijdschrift wat zich richt op gastronomie en toeristen: Gastronomía Málaga. Ik maakte foto’s voor het magazine, praatte met restauranthouders over hun eisen en wensen en maakte designs voor advertenties. Stage Nederland: Stepfive Communicatie & Design specialiseert zich op verschillende vlakken: packaging design, branding, communicatie, actiemarketing en new media.
Ik heb een aantal projecten zelfstandig uitgevoerd: nieuwe verpakking voor biologische diervoeding, innovatief concept voor Klene (aanspreken nieuwe doelgroep) en een andere huisstijl creëren voor Dapeppa koekjes. Naast deze opdrachten heb ik meegewerkt aan lopende opdrachten. Afstudeerproject: De bedrijfsopdracht heb ik gedaan voor een groot producent van aardappelproducten. Dit project bestond uit een groot onderzoek naar de beleving van friet bij de consument. Het onderzoek werd voor een deel ook gericht op verpakkingen (en gebruiksgemak). Na dit onderzoek zijn een aantal verpakkingsconcepten ontwikkeld. De onderzoeken en concepten zijn gebundeld in een boek.